Kino4ua.com
R

Чорне золото

Рік:
Ор. назва:
Black Gold
Країна:
Франция, Италия, Катар, Тунис
Режисер:
Жан-Жак Анно
Тривалість:
02:10:41
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події картини розгортаютсья на Аравійському півострові. Тут знаходиться два ворогуючих народи, які ведуть відчайдушну боротьбу за право володіння родючими землями. Главами сусідніх держав є султани на ім'я Амар і Несіб. Після завершення військових дій вони уклали договір: суть його полягала у визначенні кордону, який не можна переступати. Незабаром їх діти вирішили одружитися, що мало стати гарантом того, що мирна угода не буде порушена, але прагнення отримати матеріальні блага відсунуло родинні зв'язки на другий план. На нейтральній території були виявлені родовища чорного золота, і тепер обидва прагнуть заволодіти нею. Знову розгортається кровопролитна і жорстока битва, результат якої відомий лише богу. Але крім цього починається протистояння молодого і старого покоління, адже діти не бажають ворожнечі народів і хочуть примирити батьків, поділивши територію. Кому вдасться вийти переможцем? Кому належатимуть нафтові землі? У гонитві за багатством люди зовсім забули, що існують моральні цінності. Амар і Несіб не боялися втратити любов дітей, намагаючись стати найбагатшими, але до чого це призвело? ©Kino4ua Чорне золото 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?