Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

6 днів

Рік:
Ор. назва:
6 Days
Країна:
Нова Зеландія, Велика Британія
Режисер:
Тоа Фрейзер
Тривалість:
01:34:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Події цього бойовика перенесуть глядача у 1980 рік, коли по вулицях Лондона розлетілася дивна новина. Хтось повідомив, що буде зроблена терористична атака на посольство Ірану. Кому потрібна ця операція, хто є зацікавленою особою? Кульмінація фільму починається з того, що невідомі гості, мабуть справжні терористи, вриваються у посольство і беруть всіх співробітників у заручники. Виявляється, ця інформація була правдивою. Чого ж очікувати від невідомих злочинців, які у них плани, що вони мають намір робити? Їх вимоги були нереальні. Солдати спецназу зважилися взяти будівлю штурмом, навіть якщо будуть якісь жертви. Адже терористи просто збожеволіли. Але солдатам непросто потрапити всередину. Як змогли туди потрапити бандити – залишається загадкою. Як діятиме влада? Невже почне виконувати всі бажання терористів? ©Kino4ua 6 днів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?