Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

На останньому подиху

Рік:
Ор. назва:
À bout de souffle
Країна:
Франція
Режисер:
Жан-Люк Годар
Тривалість:
01:30:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Мішель Пуакар, центральний персонаж фільму, живе за рахунок крадіжок дорогих автомобілів. Йому ніколи не спадало на думку замислитися про наслідки своєї кримінальної поведінки. Він просто живе, так як хоче, ні на кого не озираючись. Ймовірно, це пов'язано з його молодістю і самовпевненістю. Але одного разу на шляху до столиці Франції Мішель, для того щоб уникнути непотрібних йому розпитувань, вбиває поліцейського. Це був останній день спокою в його житті. Далі у нього лише один варіант дій – втікати. Він вирішує заховатись у своєї знайомої Патріції, яка живе у Парижі. І хоч вона добре розуміє, що робить неправильно, переховуючи злочинця, вона зачарована чоловіком. А далі вони починають разом красти одне авто за іншим, сподіваючись, що поліція не встигне їх спіймати… ©Kino4ua На останньому подиху 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?