Kino4ua.com
R

Сестри

Рік:
Ор. назва:
Sisters
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Мур
Тривалість:
01:58:27
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі подій дві сестри. Їм вдалося побудувати життя і вони переїхали з будинку батьків. Кожна з них побудувала кар'єру, має приватне житло і захоплення, але не має сім'ї. Несподівано батьки телефонують їм і пропонують провести вихідні разом. Сестри зустрічаються і збирають речі, а після відправляються в дорогу. Під'їжджаючи до будинку батьків, вони бачать, що він продається, і просто скаженіють. Адже як можна продати місце, в якому у них стільки всього сталося?! Але дівчатам необхідно прибрати всі зі своїх кімнат. У них залишилися їхні старі піжами, музичні інструменти, малюнки та багато іншого. Зайшовши в кімнати, дівчата впадають в ностальгію і приймають рішення влаштувати останню вечірку. Як тільки батьки їдуть, вони відправляються в магазин за покупками. Вони набирають багато алкоголю, різнокольорового льоду і різних закусок. Після цього вони розсилають запрошення. Ретельно вони підходять і до вибору одягу, адже вони хочуть виглядати стильно, хоч не розуміють в сучасних сукнях. Під час вечірки ситуація несподівано виходить з-під контролю. Гості руйнують будинок, і зовсім скоро має приїхати поліція, яка забере сестер... ©Kino4ua Сестри 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?