Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Наложниця (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jang Ok-jung, Sarang-e Salda
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Пу Сон-Чхоль
Тривалість:
01:05:00
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Green Tea
Жінки, подібні Хюррем, були не тільки в Туреччині, але і в інших країнах світу. Так, в Кореї наложниця королівської династії Чосон славилася, як красива і владна жінка, яка плете інтриги при королівському дворі. Але серіал розповідає про те, що наложниця була не настільки поганою, як стверджують сучасні історики. У неї були свої захоплення і слабкості. А саме: шиття красивого одягу. Крім того, переглянувши серіал, глядач дізнається яким чином Чосон стала наложницею і як досягла вершини влади, залишивши в історії Кореї яскравий слід. ©Kino4ua Наложниця (1 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?