Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ретчед (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ratched
Країна:
США
Режисер:
Раян Мерфі
Тривалість:
00:59:59
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, LostFilm
У 1947 році колишня військова медсестра Мілдред Ретчед приїжджає в невелике містечко Люсія, розташований в Північній Каліфорнії, де влаштовується на роботу в провідну психіатричну лікарню, якою управляє доктор Річард Ганновер, він практикує на своїх пацієнтах нові, але яки викликають занепокоєння інвазивні методи лікування, такі як лоботомія і гідротерапія. Відрізняючись холоднокровністю, кмітливістю і талантом до залякування, незабаром Мілдред стає незамінним співробітником, не зупиняючись ні перед чим у своєму маніакальному бажанні бути кращім ... ©Kino4ua Ретчед (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?