Kino4ua.com
R

Туристи

Рік:
Ор. назва:
Turistas
Країна:
США
Режисер:
Джон Стоквелл
Тривалість:
01:33:24
Переклад:
Українська мова Україна | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Складно уявити щось краще, ніж подорож у дружній компанії студентів. Бразилія – безтурботна країна з чудовою природою і екзотичними місцями. Так вважали герої картини, поки їх транспорт не потрапив у ДТП, а всі, хто вижив, не опинились у тропічному лісі. Але біда не приходить одна. Компанія потрапила в руки загадкових військових з дивними нахилами. Тривожна атмосфера наростає в другій половині картини. Алекс зі своєю сестрою Веяй і приятелем Емі, починають знайомитися з іншими туристами. Їх звуть Фінн і Ліам – вони з Британії, і австралієць Пру. Вони вирішують пройти крізь ліс і в результаті відшукують райський пляж, в якому можна трохи відпочити. Але місцеві мешканці не надто доброзичливі. А в місцевих лісах ховаються свої таємниці. Зовсім скоро головним героям стає відомо, що вони потрапили в справжній кошмар, тому що кожен з них може виявитися жертвою секретних експериментів. Чи зможуть вони повернутися додому живими або залишаться в цьому місці назавжди? ©Kino4ua Туристи 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?