Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

І моє серце завмерло

Рік:
Ор. назва:
De battre mon coeur s'est arrêté
Країна:
Франція
Режисер:
Жак Одіар
Тривалість:
01:48:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Сіті
Головним героєм є хлопець на ім'я Том Сер. Його мати колись була чудовою піаністкою. Рояль був її життям, її пристрастю, її кращим другом. Велику частину свого життя вона роз'їжджала по різних країнах, даючи концерти то в одному всесвітньо відомому місті, то в іншому. Минуло багато років з того часу, як Том всім серцем захоплювався талантом матері. Тепер йому самому доводиться заробляти на життя і бути самостійною людиною. Батько хлопця, безмежно люблячи сина, не бажає відпускати його і нав'язує життя в кримінальному світі, який так не любить Том. Однак, не бажаючи поранити батька, він змушений підкорятися його волі і провертати дрібні незаконні оборудки з купівлі та продажу нерухомості. І все ж, незважаючи на темну сторону його життя, Том не втрачає надії, що коли-небудь зможе стати великим піаністом, як його мати. Вирішивши змінити своє життя на краще, він знайомиться в віртуозною піаністкою, китаянкою за походженням, яка абсолютно не знає французької. Вона погоджується навчати його і незабаром помічає, що у хлопця непідробний талант, який необхідно розвивати. Відтепер Том живе подвійним життям: вдень він зразковий учень, а ввечері – небезпечний бандит… ©Kino4ua І моє серце завмерло 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?