Kino4ua.com
R

Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг

Рік:
Ор. назва:
Seberg
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Бенедикт Ендрюс
Тривалість:
01:36:30
Переклад:
Українська мова Обоз TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Американська актриса Джин Сіберг здобула світову славу у Франції. Успіх в Європі проклав стежку до Голлівуду. Здавалося б, ось воно – безтурботне і розкішне життя, але любов усе перекреслила. Вона відчувала сильні почуття до активіста Хакіма Джамала, який захищав права чорношкірих в США. Роман з незручним революціонером мирного часу привернув увагу ФБР. З кінозірки Джин перетворилася на мішень бюро розслідувань. Прискіпливі представники ФБР розгорнули проти неї незаконну операцію – систему стежень, провокацій і публічної брехні. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, повинен зрозуміти, що доля жінки небезпечно переплітається з його власною. Хочете дізнатись, чим завершилась ця історія, тоді дивіться кінострічку до самого фіналу. ©Kino4ua Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?