Kino4ua.com
PG

Більше за життя

Рік:
Ор. назва:
Larger Than Life
Країна:
США
Режисер:
Ховард Франклін
Тривалість:
01:33:30
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Класична голлівудська комедія з улюбленцем мільйонів глядачів – Біллом Мюрреєм. Головний герой до недавнього часу був чоловіком не найбільшого достатку. Але раптово на голову йому звалюється спадок від покійного батька, якого він давно вважав втраченим. Але фінансове становище персонажа разом з цією подією ніяк не поліпшилося. Джек отримав досить оригінальний і дійсно величезний спадок. Величезний у прямому сенсі цього слова. Йому дісталася за заповітом жива слониха. Тварину звуть Віра, вона займає дуже багато місця і з'їдає все залишки капіталу героя. Щоб не опинитися незабаром у борговій ямі, горе спадкоємцю приходить геніальна ідея – продати якомога швидше це непорозуміння. На щастя, покупець незабаром знаходиться. Але от заковика: потрібно якось переправити слона на інший кінець країни. Оскільки ніхто не погоджується на подібне транспортування, Джек вирішує зробити все самостійно. Їх чекає довга і виснажлива поїздка, під час якої з'ясується що Віра – найдобріше і віддане створіння, що володіє до того ж видатними акторськими даними. ©Kino4ua Більше за життя 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?