Kino4ua.com
HD 720p
R

Полювання Ханта / Мисливці

Рік:
Ор. назва:
The Hunting Party
Країна:
США, Хорватія, Боснія-Герцеговина
Режисер:
Річард Шепард
Тривалість:
01:43:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У цьому фільмі режисер уміло насміхається над усіма наявними агентствами та бюро світу, не забуваючи при цьому створити захопливу інтригу. Річ у тім, що сюжет заснований на реальних подіях, описаних колись у популярному гламурному журналі для чоловіків. Та історія насправді була настільки комічна і сумна водночас, що після прочитання неодмінно напрошувалася асоціація з картинами Еміра Кустуріци. Це розповідь про трьох навіжених журналістів, які вирішили наодинці та без підготовки відшукати військового злочинця номер один. Небезпечний рецидивіст на прізвище Богданович, більше відомий на прізвисько Лис, розшукується спецслужбами з часів боснійської війни. Опальний репортер Саймон Гант, вигнаний колись із професії, повертається за 10 років, щоб запропонувати своєму старому другові і досвідченому оператору цікаву роботу. Оператор Дак, який скучив за адреналіном і бойовими діями, погоджується повернутися в місця колишніх боїв, щоб взяти інтерв'ю століття. До парочки авантюристів приєднується син власника телеканалу, який підслухав розмову, після чого всі разом вони вирушають у найнеймовірнішу пригоду в їхньому житті. ©Kino4ua Полювання Ханта / Мисливці 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?