Kino4ua.com
R

Труднощі перекладу

Рік:
Ор. назва:
Lost in Translation
Країна:
США, Японія
Режисер:
Софія Коппола
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Боб Харріс був відомим актором на просторах Америки і був дуже затребуваним у режисерів, і всі вони бажали, щоб він знявся в їхньому проекті. Число його шанувальників стрімко зростало, вік був в союзі з бажаною жінкою... Зараз все радикально змінилося: його шлюб скотився до монотонності, він не отримує запрошень на зйомки, і єдиною можливість роздобути грошей для нього стає участь у рекламі японського віскі «Санторі». З цією метою персонаж їде в Японію, де поселяється в розкішному готелі. На наступний день він приступає до роботи, але виходить у нього це з великими труднощами, адже місцева перекладачка не відрізняється професіоналізмом, передаючи лише частину потрібної інформації продюсеру. Ночами герой страждає від безсоння, і щоб зайняти себе, він спускається до місцевого бару, де випадково знаходить спільну мову з молодою американкою Шарлоттою, що приїхала сюди з чоловіком. Вони відмінно проводять час, і поступово між ними починає виникати міцний зв'язок. Шарлотту також переслідує самотність, адже чоловік через роботу не приділяє їй уваги. У незнайомій країні герої починають захоплюючу подорож по її столиці, що має допомогти їм багато чого переосмислити у житті. ©Kino4ua Труднощі перекладу 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?