Kino4ua.com
R

Міссісіпі у вогні

Рік:
Ор. назва:
Mississippi Burning
Країна:
США
Режисер:
Алан Паркер
Тривалість:
02:08:10
Переклад:
Українська мова Гуртом | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії фільму закидають глядачів в 60-і роки минулого століття на територію Міссісіпі, коли почалися мітинги і загальні заворушення, щодо порушення прав темношкірого населення, в результаті яких з декількома борцями за справедливість розправилися. За розслідування даної справи беруться молодий службовець ФБР і більш досвідчений співробітник – Андерсон. Заявившись в південну глибинку, вони відразу ж стикаються з нерозумінням з боку тутешніх жителів, які й не думають допомагати їм в слідчому процесі. Єдиний, хто має намір піти з ними на контакт, так це дружина одного законника. Так герої приходять до висновку, що лиходіїв покривають владні чини, але ця обставина їх анітрохи не зупиняє, і вони мають намір добитися справедливості. Та агенти дещо відрізняються між собою, адже Уорд прагне працювати в рамках законодавства, про який забули всі в цьому місці, а ось Андерсон переконаний, що іноді треба виходити за рамки. Чи вийде у них знайти спільну мову і справжніх винуватців злочину? ©Kino4ua Міссісіпі у вогні 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?