Kino4ua.com
PG-13

Засліплений бажаннями

Рік:
Ор. назва:
Bedazzled
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Гарольд Реміс
Тривалість:
01:33:49
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой фільму, Еліот Річардс, по життю є невдахою. Так думають оточуючі його люди, в цьому впевнений і сам герой. Він скромний і закомплексований, над ним насміхаються на роботі, дівчата не люблять, а мрії здаються далекими і нереальними. Але одного разу все змінюється. У житті Еліота з'являється дуже красива жінка. Але він ще не в курсі, що в тіло цієї красуні вселився сам Диявол, який вирішив відвідати Землю для того, щоб поповнити запаси грішних душ. У фільмі «Засліплений бажаннями» дияволка пропонує Еліоту Річардсe договір: той віддає їй у довічне користування свою безсмертну душу, а сили зла зобов'язуються виконати сім його найпотаємніших бажань. Про таке «щастя» герой навіть і мріяти не міг! Однак кожне виконане бажання в кінцевому підсумку виявляється черговою катастрофою, здається, що диявол до всього іншого має ще й почуття гумору. Річардсон з радістю погоджується на подібну угоду, але забуває про те, що за все в житті приходить час платити, і час розплати не змусить себе довго чекати. ©Kino4ua Засліплений бажаннями 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?