Kino4ua.com
PG

Діти Шпигунів

Рік:
Ор. назва:
Spy Kids
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:30:50
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Грегоріо Кортес і Інгрід - щаслива сім'я з двома дітьми і дуже загадковим минулим. Багато років тому вони були шпигунами, і їм було доручено вбити один одного, але замість цього вони закохалися і тепер щасливі разом. Син Джуні і дочка Кармен не знають про минулу професію своїх батьків. Однак зовсім скоро головним героям фільму «Діти шпигунів» доведеться дізнатися багаторічну таємницю. Секретна служба, де колись давно працював Грегоріо, втратила сім своїх кращих агентів, і тепер без допомоги родини Кортес їм не обійтися. Шпигунам у відставці належить знову вийти на службу і зайнятися розслідуванням загадкового зникнення своїх колег. Однак вони і самі опинилися в полоні злочинця який називає себе Пальчиком. Тепер Кармен і Джуні повинні зануритися в світ шпигунства, щоб визволити своїх батьків. Вони звертаються за допомогою до свого дядечка Мачете, який знайомить їх з усіма премудростями і дарує шпигунські пристосування останнього покоління. Хлопці в захваті від нових винаходів, вони відправляються в лігво лиходія, щоб з'ясувати, в чому ж причина зникнень. Опинившись в замку Пальчика, вони розкривають його задум. Витончений лиходій створює армію дітей-роботів, які повинні захопити світ. Діти кращих шпигунів повинні запобігти загрозі і врятувати своїх батьків. ©Kino4ua Діти Шпигунів 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?