Kino4ua.com
HD 720p
R

Гоморра (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gomorra: La serie
Країна:
Італія, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Стефано Солліма, Клаудіо Капелліні, Франческа Коменчіні
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | НТН
Переклад:
Російською - HDrezka
Серіал знятий за мотивами твору відомого італійського криміналітету. У центрі оповідання неаполітанське мафіозне угруповання Гоморри, яка наводить свої порядки в місті, а бідні жителі невеликого занепалого району, де мафія зазвичай ховається, змушені постійно перетинатися з бандитами, які змушують простих людей співпрацювати з ними, відмова означатиме великі проблеми. У фільмі показані відразу кілька сюжетних ліній, де функціонують між собою члени мафії різного віку. Угруповання як держава, яка окремо живе зі своїми законами і правилами, тут існує сувора ієрархія. Навіть є свій бухгалтер, що стежить за общаком і видає посібник родичем своїх ув'язнених членів. Далі ми побачимо двох телепнів, які відшукали тайник зі зброєю і їх радості немає меж. А ще тут розказана історія підлітка, який заробляє на життя доставляючи продукти, який змушений був навести на свою заможну клієнтку групу бандитів, тим самим втратити совість остаточно. Крім них, будуть ще герої, які так чи інакше перетиналися з бандитами і зламали собі життя. ©Kino4ua Гоморра (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?