Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Особисте життя (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Love Life
Країна:
США
Режисер:
Стефані Коун, Сем Бойд, Крейг Джонсон
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Amedia, ColdFilm, IdeaFilm, NewStudio
Наш цинічний час вже піддався численній критиці. Бюрократія і капіталізм беруть своє. Люди забули про загальнолюдські принципи моралі і моральності, ставши холодними представниками грошового суспільства. Особисте життя в таких реаліях практично втрачає свій сенс. Головні дійові особи цього проекту - люди, які сподіваються відшукати своє щастя. У кожного свої погляди і інтереси. Всі ці історії переплітаються в єдину, поєднуючи неймовірну кількість найрізноманітніших і інтригуючих розповідей. Автори сценарію цього проекту пропонують нам зануритися в по-справжньому зворушливу розповідь про те, як сучасний світ уживається з романтикою, яка, здається, все більше і більше йде в тінь. ©Kino4ua Особисте життя (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?