Kino4ua.com
R

Захесник

Рік:
Ор. назва:
Defendor
Країна:
Канада, США, Великобританія
Режисер:
Пітер Стеббінгс
Тривалість:
01:41:25
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кримінальна комедія розповідає про простого хлопця на ім'я Артур Поппінгтон, який одного разу вирішив, що він – борець за справедливість, захисник слабких і скривджених. Одягнувшись в тугі лосини (а-ля костюм супергероя) Артур на прізвисько ЗахЕсник відправляється шукати на темних вулицях міста свого головного ворога – наркодилера Індастрі. Його Артур звинувачує в смерті своєї матері, але, як згодом з'ясовується, помилково. Замість Індастрі герой зустрічає на нічних вулицях молоду повію і з нею разом намагається довести, що кожен здатний змінити світ на краще. Пригоди їх чекають настільки шалені, що про це не варто говорити, а краще побачити все власними очима. Та чи зможе головний герой зробити те, до чого так прагнув? Чи стане він справжнім супергероєм? ©Kino4ua Захесник 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?