Kino4ua.com
R

Повернення до Бургундії

Рік:
Ор. назва:
Ce qui nous lie
Країна:
Франція
Режисер:
Седрік Клапіш
Тривалість:
01:53:30
Переклад:
Українська мова Київ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Коли діти дорослішають, то часто трапляється, що їм необхідні зміни в житті. Саме цього захотів головний герой на ім'я Жан, який народився в Бургундії, і був вихований батьком разом з братом і сестрою. Однак його рідні вирішили залишитися на виноробній фермі і продовжувати допомагати татові, тільки Жан відокремився від сім'ї і покинув рідний дім. Довгий час він подорожував по світу, знайомився з цікавими людьми і заводив романи з місцевими дамочками. Жан намагався знайти собі справу за духом, але ніде тривалий час не затримувався, продовжуючи свій шлях. Дізнавшись, що батько з віком став себе погано почувати, головний герой поспішив додому, де близькі люди зустріли його з невдоволенням. Через кілька днів перебування біля ліжка батьками, Жану довелося відчути на собі гіркоту втрати – чоловік помер. Свій заповіт власник ферми давно склав, і вписав в нього трьох дітей, розділивши спадщину порівну. Коли брат і сестра заговорили з Жаном про спільну роботу і відновлення ферми для виробництва вина, головний герой злякався розмови. Чоловік не мав наміру залишатися в рідному домі надовго, тому задумав продати свою частину землі. Між родичами розгорівся конфлікт, адже сімейну справу не можна розділяти на частини. ©Kino4ua Повернення до Бургундії 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?