Kino4ua.com
R

Північна країна

Рік:
Ор. назва:
North Country
Країна:
США
Режисер:
Нікі Каро
Тривалість:
02:06:29
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Джозі Еймс – молода жінка, шлюб якої розпався, і як наслідок – вона геть розчарувалася в чоловіках. Джозі з двома дітьми повертається в містечко, де народилася і виросла. Щоб прогодувати рідних дітей і забезпечити їм нормальне існування в цьому місті, дівчина влаштовується на роботу до шахти. Там працюють майже всі місцеві чоловіки, і серед них тато Джозі. Важка робота під землею в суворих умовах стає ще більш небезпечною, коли Джозі стикається з жорстокістю чоловіків, що працюють в шахті. Шахтарі відкрито принижують і знущаються над тими небагатьма жінками, які намагаються заробити на життя в шахті. Відчуваючи безвихідь, Джозі знаходить єдине розумне рішення – звернутися до суду з метою захисту себе і своїх колег-жінок від сексуальних домагань і знущань на роботі з боку чоловіків. ©Kino4ua Північна країна 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?