Kino4ua.com
PG-13

Однокласники

Рік:
Ор. назва:
Grown Ups
Країна:
США
Режисер:
Денніс Дуган
Тривалість:
01:42:25
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Шкільні роки прекрасні, але з ким можна згадати про них, крім друзів юності. У центрі сюжету п'ятеро приятелів, що після закінчення навчального закладу розійшлися у різних напрямках. І після 30 довгих років вони збираються разом за трагічних обставин – помер їхній тренер по футболу, що власне і дав їм настанови на все подальше життя. Вони цінували і поважали чоловіка, під його керівництвом вони неодноразово завойовували чемпіонство. По поверненню в рідні місця хлопцям є про що поговорити. Всі встигли обзавестися сім'ями і дітьми. Гарненько подумавши, вони вирішують провести спільний вікенд в будиночку поруч з озером. І ось герої відправляються назустріч пригодами. Лені має вкрай розбещених дітей, які звикли отримувати все найкраще в житті з народження, і весь час проводять за іграми. У Еріка п'ятирічний син, що досі п'є грудне молоко. Роб має кількох дітей і 4 рази встиг побувати в шлюбі, і кожна з дружин подарувала йому по чарівній донечці. Намагаючись відпочити в лоні природи, вони знайдуть справжні цінності, зрозуміють, що насправді важливо. Але найцікавіше почнеться, коли хлопці зустрінуть команду, що програла їм у фіналі… ©Kino4ua Однокласники 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?