Kino4ua.com
HD 720p
R

Копай дві могили

Рік:
Ор. назва:
Dig Two Graves
Країна:
США
Режисер:
Hunter Adams
Тривалість:
01:25:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MariAm Project
Йшов сорок сьомий рік минулого століття. Двоє людей скидають з високого обриву в холодну воду кілька трупів. Це були місцевий шериф і його вірний помічник, які намагалися замести сліди. Тоді так і залишилися ці обставини нез'ясованими, але ніхто і не намагався розібратися. З того самого моменту пройшло майже тридцять років, всі жителі найближчого селища вже забули про те, що трапилося. Але одного разу на березі цього ж озера з'являються брат і сестра, які збираються покінчити з життям. Вони вирішили стрибнути з того самого обриву, але буквально за кілька миттєвостей до стрибка дівчина злякалася і відмовилася. Але хлопець вирішив діяти до кінця і все ж пірнув у воду. Більше він так і не з'явився на поверхні води. Але через деякий час бідна дівчинка зустріла трьох незнайомців. Вона розповіла їм про те, що трапилося, а вони запропонували свою допомогу. Чоловіки стверджували, що зможуть повернути її родича з того світу, в якому він зараз опинився. Але вона повинна подарувати їм найдорожче. Чи зможе дівчина зважитися на подібний вчинок, розуміючи, що вони можуть з легкістю її обдурити? Або все ж вона вже змирилася з тим, що сталося і більше не буде про це думати? ©Kino4ua Копай дві могили 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    25 червня 2021 18:07
    + +2 -
    Мрачный фильм. История последствий вседозволенности и мести, растянувшихся на десятилетия.