Kino4ua.com
PG-13

Божевільні преподи

Рік:
Ор. назва:
Les profs
Країна:
Франція
Режисер:
П'єр-Франсуа Мартен-Лаваль
Тривалість:
01:25:44
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
За результатами складання випускних іспитів ліцей Жюля Феррі виявився на останній сходинці рейтингу, незважаючи на те, що там працювали найкращі викладачі. Щоб зберегти цей навчальний заклад в провінційному містечку і виправити становище, заступник міністра освіти, керуючись принципом: «два мінуси дають плюс», порадив направити туди гірших вчителів. Він підібрав «гідні» кадри: рудоволосу Гладіс - ідкісну перлину резерву викладачів англійської мови, що орудувала бензопилою; «Більше, ніж генія», месьє Кутір, любителя риболовлі; занадто сильного фізрука Еріка, вічного порушника дорожнього руху; невдалого хіміка Альберта, рекордсмена по звільненню з роботи; Маріса, який читав незрозумілу всім філософію; граціозну Аміну, «знавця» французької словесності; історика, фаната Наполеона, Палюшона, який багаторазово завалив іспит з профпридатності. «Чудова сімка» пройшла в будівлю злощасного ліцею на очах натовпу здивованих учнів. Перші уроки відразу показали, на що здатний цей «елітний загін». Через два місяці директор піддав «цензурі» діяльність прикольних преподів. ©Kino4ua Божевільні преподи 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Klichko Volodimir
    Klichko Volodimir
    4 травня 2022 23:40
    + 0 -
    this is boolshit, sorry. This is a millitary target