Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Статус Бреда

Рік:
Ор. назва:
Brad's Status
Країна:
США
Режисер:
Майк Уайт
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Бреду, головному герою фільма, через три роки виповниться п'ятдесят років. У нього відмінна сім'я, якою він пишається. Його син Трой незабаром повинен стати студентом коледжу. Герой любить свого сина і бажає йому кращого в житті. Але згадуючи свої роки навчання, чоловік часто ловить себе на думці, що його однокласники стали більш успішними людьми. Часом ця думка гризе чоловіка, адже нікому не хочеться бути переможеним. Крейг Фішер – працює на федеральний уряд, Джейсон Хетфілд – є власником одного фонду, і безліч інших прикладів, коли Бред розуміє, що «у інших життя краще». Сам герой працює в некомерційній конторі, і дуже бентежиться через це. Він боїться того, що інші дивляться на нього як на лузера. Під час поїздки разом з Троєм, в ході якої вони підбирають для хлопця найбільш підходящий коледж, багато чого змінюється для чоловіка. Він переосмислює деякі моменти, і тепер має намір жити так, щоб не залежати від думки сторонніх. Адже, як відомо, скільки людей, стільки й думок може бути про людину, але при цьому не можна забувати, хто ти насправді. ©Kino4ua Статус Бреда 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ольга
    Ольга
    10 грудня 2022 02:38
    + 0 -
    Дуже корисний і глибокий фільм!