Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нянька: Королева убивць

Рік:
Ор. назва:
The Babysitter: Killer Queen
Країна:
США
Режисер:
МакДжи
Тривалість:
01:41:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коул – простий підліток, якому два роки тому довелося пережити низку небезпечних пригод, про які забути не вдається й досі. Тоді він дізнався про сатанинський культ, який очолювала його няня Бі. Молода жінка справляла на всіх оточуючих тільки найкраще враження, але хлопчику вдалося розгледіти її справжню сутність. Він розкусив усі її підступні плани і зміг перешкодити їх здійсненню. Тепер же Коул намагається повернутися до нормального життя простого старшокласника. Він намагається завести вірних друзів і проявити себе з найкращого боку серед однолітків. Але одного разу його наздоганяють демони минулого. Хлопець змушений зіткнутися зі старими ворогами і спробувати зробити все можливе, щоб знову врятувати своє життя і перешкодити їх підступним планам... ©Kino4ua Нянька: Королева убивць 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?