Kino4ua.com
R

Міс переполох

Рік:
Ор. назва:
She's Funny That Way
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Пітер Богданович
Тривалість:
01:33:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головна героїня – проста дівчина привабливої зовнішності, яка виросла в сім'ї з обмеженими витратами на життя. Пізнавши всі перипетії прикрих невдач, Ізабелла загорілася мрією про майбутнє у кіно. Дівчина невтомно відвідує кастинги, пробується на різні ролі, але досвідчені режисери бачать в ній лише ляльку, неспроможну вписатися навіть в пересічний образ. Щоб триматися на плаву, Ізабелла заробляє на життя наданням ескорт-послуг. І, на щастя героїні, в її ліжку опиняється знаменитий голлівудський режисер. Але вона поки не знає про це. За наміченим розкладом Ізабелла, як і раніше, не зраджує мріям і відправляється на черговий кастинг, де в приймальні комісії опиняється той самий приятель, з яким вона напередодні провела ніч. Побоюючись за власну репутацію, Арнольд Альбертсон погоджується взяти її на роль. Однак, незабаром він пошкодує про поспішне рішення, адже присутність Ізабелли нагадує стихійне лихо – не знаєш, що прийде в голову божевільної блондинки. ©Kino4ua Міс переполох 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?