Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Франц

Рік:
Ор. назва:
Frantz
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Франсуа Озон
Тривалість:
01:53:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
У центрі сюжету Анна і Франц, які люблять один одного. Вони у стосунках вже кілька місяців і мріють про те, щоб одного разу зіграти розкішне весілля. Франц був справжнім романтиком: він грав на скрипці, складав вірші і регулярно зачитував їх коханій. Але незабаром їх мирне співіснування було порушено початком Першої світової війни. Всіх молодих людей, включно з Францем, відправили на фронт. Там романтику довелося несолодко. Йому не вдалося повернутися з війни живим... Анна, дізнавшись про трагедію, була убита горем. Вона втратила сенс життя і тепер концентрує свою увагу на турботі про батьків. У вільний час вона приходить на могилу Франца, віддаючись спогадам про їхнє спільне життя. Але одного разу вона зустрічає на могилі незнайомця, який також знав її коханого. І що найдивніше, на могилу прийшов француз – головний ворог будь-якого німця в тій злощасній війні. Хто він і навіщо прийшов на могилу свого заклятого суперника? ©Kino4ua Франц 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?