Kino4ua.com
R

Парамедик

Рік:
Ор. назва:
El practicante
Країна:
Іспанія
Режисер:
Карлес Торрас
Тривалість:
01:34:37
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Анхель – молодий хлопець, який вів розмірене налагоджене життя, бачачи своє майбутнє тільки в позитивному ключі. Але звичний світ зруйнувався для нього після того як з ним сталася трагедія. Нещасний випадок зробив героя інвалідом і прикував його до інвалідного крісла. Тільки характер бійця дозволив герою не впасти духом і продовжити жити і працювати. Але в цей непростий час багато з близьких людей показали себе з не найкращого боку. Але так головний герой побачив справжні обличчя тих, кому довіряв. Кохана дівчина рішуче розірвала відносини з Анхелем, що стало для нього сильним ударом. Від неї він такого очікувати просто не міг. У підсумку він прийняв рішення помститися дівчині і почав розробляти чіткий план дій. І хоч тіло його не слухається, він знайде спосіб втілити у життя те, що задумав. ©Kino4ua Парамедик 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?