Kino4ua.com
HD 720p
R

Собача проблема

Рік:
Ор. назва:
The Dog Problem
Країна:
США
Режисер:
Скотт Каан
Тривалість:
01:28:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Соло – молодий письменник, який переживає у своїй кар'єрі далеко не найкращі часи. Його перша книга стала дуже популярною, хоча йому самому досі трохи соромно за свій твір. Але головна його проблема полягає не в цьому, а в тому, що у нього зникло натхнення і він не може почати нову книгу, які всі вже чекають. Переживаючи моторошні моменти свого життя, молода людина вирішує звернутися за допомогою до професійного психолога, який після курсу лікування радить йому завести собаку. Разом з чотирилапим вихованцем у Соло починають з'являтися нові проблеми, адже пес доставляє своєму господареві суцільні неприємності. Розуміючи, що він не справляється з собакою, письменник вирішує продати її. Однак зробити це буде дуже непросто, адже він вже встиг прив'язався до нього... ©Kino4ua Собача проблема 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?