Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Кохання та пінгвіни

Рік:
Ор. назва:
Le secret des banquises
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Марі Мадіньє
Тривалість:
01:21:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія ААА-Sound
Крістофі – скромна дівчина, яка працює в лабораторії. Протягом багатьох років, вона відчуває любов до професора Куінеру. Цей чоловік дуже егоцентричний і звик до того, що все повинні танцювати під його дудку. Але, як то кажуть, любов зла... Цей професор стоїть на межі великого відкриття, яке може змінити життя людей на краще. Він може відкрити абсолютний імунітет, але несподівано відбувається непередбачене. В результаті вся робота вченого опиняється під загрозою зриву. У скромної лаборантки Крістофі з'являється можливість проявити себе. Вона настільки любить чоловіка і вірить у його праці, що погоджується випробувати дію експериментальних ліків на собі. Вона впевнена, що нічого страшного з нею не станеться. Вона цілком довіряє Куінеру. Але попереду дівчину чекають найнесподіваніші метаморфози. Тепер уже професор повинен вирішувати важливі завдання, щоб витягнути бідолаху з такого становища. Але немає лиха без добра, адже після всіх пригод чоловік дивиться на героїню іншим поглядом. Чи знайдуть взаєморозуміння ці двоє? ©Kino4ua Кохання та пінгвіни 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?