Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Встигнути за два тижні (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Two Weeks to Live
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Аль Кемпбелл
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - IdeaFilm
Головна героїня серіалу юна Кім Ноукс, яка виросла далеко від цивілізації. Дівчина виявилася багато років тому в глушині, коли сім'я втратила батька-годувальника. Мама ж вважала, що віддалік від великого міста у героїні буде більше шансів на виживання. Тут, до всього іншого, можна багато чому навчити дочку. Серед планів було і навчання дівчинки вогнепальної зброї та боротьбі з представниками дикої природи. Звичайно ж, ніхто з ровесників дівчини ніколи не займався тим, чим займалася вона. Одного разу Кім відправляється на могилу до своєї близької людини, щоб віддати данину пам'яті, проте в підсумку потрапляє в неприємності. Кім виявляє себе частиною кримінальної історії, пов'язаної з величезною сумою грошей. Героїня потрапляє в неприємності через сумку, яка потрапила до неї в руки. Тепер нещасна дівчина опиняється в розшуку. Її намагаються відшукати як поліцейські, так і представники кримінального світу. Гангстери поводяться вкрай агресивно по відношенню до дівчини в тому числі. Вони не готові вступати в переговори, тим самим змушуючи юну Кім Ноукс ховатися абсолютно від усіх. Що ж буде далі? ©Kino4ua Встигнути за два тижні (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?