Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Третій день (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Third Day
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Філіпа Лоуторп, Марк Манден
Тривалість:
00:45:44
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Amedia, ColdFilm, HDrezka Studio, IdeaFilm, Jaskier, Octopus, WestFilm
Міні-серіал «Третій день», розділений на три частини, розповідає про незвичайні подорожі чоловіка і жінки, які опинилися в різний час на одному і тому ж таємничому острові.

Перша історія слідує за людиною, чиї думки знаходяться у владі нездоланного потягу до загадкового місця поруч з британським узбережжям. Піддавшись своєму потягу, він направляється невідомою силою. Вона призводить його до групи остров'ян, що прагнуть за всяку ціну зберегти свої давні традиції. Ці люди допомагають йому відтворити спогади що давно дрімали.

Наступна частина присвячена дівчині Хелен, що шукає відповіді на сакральні життєві питання. Перебуваючи в полоні у свого прагнення, вона, слідуючи шляху героя першої частини, відправляється до загадкового острова. Там Хелен зможе знайти всі відповіді і знайти новий сенс життя. Але дівчина навіть не уявляє, що її прибуття зможе стати початком запеклої боротьби, яка загрожує руйнуванням побуту остров'ян.

В одній із серій персонажі серіалу, рухомі невідомими і непереборними силами, знайдуть щось важливе. Але за подарунок долі доведеться заплатити високу ціну. ©Kino4ua Третій день (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?