Kino4ua.com
HD 720p
R

Снікерхеди (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sneakerheads
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дейв Мейерс
Тривалість:
00:25:44
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cold Film
Герої серіалу «Снікерхеди» обожнюють модні і яскраві кросівки. Вони можуть годинами шукати рідкісні моделі на взуттєвих сайтах і готові цілими днями відвідувати магазини спортивного та брендового одягу, щоб отримати щось по-справжньому цінне, здатне виділити їх з натовпу. Одним з них захоплення допомагає розслабитися після робочого дня, а для інших воно вже давно стало сенсом життя.

У центрі сюжету перебуває молода людина Девін, залежний від свого фанатизму. Потрапивши на прийом свого друга, він отримує заборгованість в 5000 доларів. Через це любитель кросівок змушений на якийсь час відкласти свої набіги на магазини.

Ставши сиднем, Девін приступає до пошуку роботи. Незабаром йому вдається знайти спосіб відпрацювати свою заборгованість. Допомагати йому в цьому будуть його товариші по захопленню, бажаючі зробити найглобальніше полювання за взуттям у своєму житті.

Із серії в серію персонажі серіалу «Снікерхеди» будуть шукати рідкісні кросівки онлайн і відвідувати взуттєві магазини. Вони стануть вивчати кожен міліметр своїх знахідок, щоб в черговий раз не помилитися. Але чи вийде у них здійснити операцію, здатну окупити величезний борг Девіна? ©Kino4ua Снікерхеди (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?