Kino4ua.com
R

Темрява: Вторгнення / Зустріч із темрявою

Рік:
Ор. назва:
Dark Encounter
Країна:
Великобританія
Режисер:
Карл Стретай
Тривалість:
01:38:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Дія кінострічки розвернеться в невеликому американському містечку, а в центрі сюжету опиняться подружжя, у яких пропала восьмирічна дочка. Через рік після її зникнення вся сім'я збирається в будинку скорботних батьків на поминки. У той час як батько все ще перебуває в розпачі, мати намагається залагодити напружені відносини між родичами. Увечері після вечері герої помічають дивні вогні в прилеглому до їхнього будинку лісі і вирішують дослідити джерело загадкового світіння. Незабаром з'ясовується, що світло виходить від прибульців з іншого світу ... ©Kino4ua Темрява: Вторгнення / Зустріч із темрявою 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?