Kino4ua.com
PG-13

Полювання на колишню / Мисливець за головами

Рік:
Ор. назва:
The Bounty Hunter
Країна:
США
Режисер:
Енді Теннант
Тривалість:
01:50:38
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кримінальна комедія зі слоганом «Інтим не пропонувати», фільм Енді Тенната «Полювання на колишню / Мисливець за головами» - це екстравагантна історія розведеною подружньої пари: копа Майло (Джерард Батлер) що пішов з поліції на вільні хліби приватного розшуку і доставки злочинців до суду (щось на кшталт наших судових виконавців. Тільки з більш крутими повноваженнями), і успішної журналістки Ніколь (Дженніфер Еністон).

Позбувшись від нудної опіки чоловіка, Ніколь встигла досягти висот у своїй професії, але, втративши стримуючого початку Майло, творить часом таке (збиває людей, тікає з місця злочину, користується сумнівними інформаторами, а головне - про жах, не дотримується умов виплаченого застави), що герою Батлера належить вже не просто напоумити колишню дружину, але і доставити її в суд. Втім, сам Майло, без провокаційних «перчинок» Ніколь, ось-ось загрожує перетворитися в старого занудного сухаря ... Можливо, разом подружжя зможе знову прикрасити життя один одному? Але біда в тому, що герої кінокартини надто вже набридли один одному за час шлюбу!

Подивіться цю кримінальну комедію - і ви не тільки добре посмієтеся, але і отримаєте заряд енергетики від крутого, прикрашеного гумором екшену! А заодно дізнаєтесь з фільму, що саме може примирити смертельно остогидле один одному екс-подружжя. ©Kino4ua Полювання на колишню / Мисливець за головами 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?