Kino4ua.com
NC-17

Ма

Рік:
Ор. назва:
Ma
Країна:
США, Японія
Режисер:
Тейт Тейлор
Тривалість:
01:39:22
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Повернувшись в своє рідне місто - Луїзіану - після невдалої спроби почати все спочатку в Каліфорнії, Еріка змушена влаштуватися на роботу в тутешнє казино. Для неї це єдина можливість забезпечувати свою підростаючу дочку Меггі, для якої переїзд стає непростим випробуванням. Дівчина змушена заводити нові знайомства, що далеко не всім підліткам дається легко. На щастя, героїня фільму «Ма» швидко знаходить друзів і навіть обзаводиться коханим - добродушним хлопцем на ім'я Енді. Хлопці швидко знаходять спільні інтереси - спільні вечірки з алкоголем. Однак стикаються з певними складнощами, адже неповнолітнім в США розжитися алкоголем куди складніше, ніж в пострадянських країнах. Але на сьогодні вирішена і ця проблема - друзі вирішують підстерегти біля супермаркету когось із дорослих, щоб попросити купити їм трохи пива. На щастя, така людина з'являється - помічник місцевого ветеринара Сью Енн, яка не тільки купує підліткам випивку, але і надає в їх розпорядження свого підвалу, де дозволяє влаштувати тусовку. Підлітки щасливі, але вони навіть не підозрюють, що опинилися в будинку жінки з темним минулим, у якій є власні моторошні плани на малолітніх гостей ... ©Kino4ua Ма 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?