Kino4ua.com
PG-13

Стежки

Рік:
Ор. назва:
Tracks
Країна:
Австралія
Режисер:
Джон Каррен
Тривалість:
01:53:25
Переклад:
Українська мова Київ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Цей фільм є екранізацією реальної історії, яка сталася у 1977 році в Австралії з одіозною і ексцентричною молодою дівчиною з неординарним поглядом на цей світ на ймення Робін Девідсон. Ця сильна вольова жінка вирішила самотужки перетнути Австралію, вийшовши з невеликого містечка, в якому вона прожила все життя, і пройшовши через найбільшу пустелю континенту, щоб вийти біля берегів Індійського океану. На питання своїх батьків, навіщо вона це робить, адже вона може загинути, вона відповіла, що завжди хотіла зробити щось незвичайне в своєму житті. До того ж це подорож повинна допомогти їй розібратися в своїх думках, коли вона буде наодинці з собою. І в один з днів, взявши з собою трохи припасів, кілька каністр води, чотирьох верблюдів і свою собаку, вона відправляється в подорож… ©Kino4ua Стежки 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?