Kino4ua.com
R

Непокора

Рік:
Ор. назва:
Disobedience
Країна:
Ірландія, Великобританія, США
Режисер:
Себастьян Леліо
Тривалість:
01:54:14
Переклад:
Українська мова Субтитри
Історія, показана в кінокартині, розповідає про сміливу дівчину, яка хоче жити так, як хоче вона. Головна героїня звикла до вільного життя і не збирається собі відмовляти в задоволеннях. Вона виросла в родині, де батько був рабином, який мав повагу людей. Але вона пішла своїм шляхом у житті. Вона повністю контролює свої бажання і насолоджується як може. Благо, для цього в сучасному суспільстві є все, що потрібно. Ця особа любить повеселитися. Але в той момент, коли її батько помирає, їй доводиться повернутися в своє містечко. Місцеві жителі, здається, зовсім не в захваті від появи настільки яскравої особистості. А вже після того, як всі дізнаються про її роман з дружиною двоюрідного брата, місцеві активісти і зовсім пропонують їй виїхати. В такому маленькому містечку не можна приховати навіть голку в копиці сіна, і тому жінці залишається лише одне. Вона береться люто захищати свою правду. ©Kino4ua Непокора 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?