Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американська репортерка

Рік:
Ор. назва:
Whiskey Tango Foxtrot
Країна:
США
Режисер:
Гленн Фікарра, Джон Рекуа
Тривалість:
01:52:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ДІМ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Протягом багатьох років Афганістан був місцем скупчення всіляких найманців і вбивць. Тут гинули люди, тут страждало мирне населення, і здається, вже ніщо і ніколи не зміниться. Все починається після того, як СРСР вводить свої війська на територію колись мирної держави. Це був вимушений захід, адже противник був агресивний, та й підживлювався він фінансами США. Холодна війна виходила на новий рівень, і правителі це прекрасно розуміли. Великими втратами, але вдалося зупинити опір, але перемога не тішила росіян, занадто багато полягло людей у нікому не потрібній сутичці. Проте, варто було конфлікту вирішитися, і все стало повторюватися знову. На території Афганістану стали активно продавати наркотики, тут навчали найманців, шахідів і кілерів, яким була уготована місія борців за справедливість. У фільмі в центрі уваги опиняється проста американська молода дівчина, яка в гонитві за сенсацією прибуває в країну третього світу і починає вести трансляції з місць кровопролитних дій. Це був дуже необачний вчинок, адже терористи люблять непроханих гостей, тим більше тих, хто абсолютно не готовий до особистої зустрічі з ними. ©Kino4ua Американська репортерка 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?