Kino4ua.com
PG-13

Щелепи в 3D

Рік:
Ор. назва:
Shark Night 3D
Країна:
США
Режисер:
Девід Р. Елліс
Тривалість:
01:35:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
За сюжетом фільму компанія молодих людей відправляється на пікнік на березі прекрасного озера. Дівчина на ім'я Сара володіє маленьким будиночком, а це означає, що веселі вихідні на природі забезпечені, і ніхто з дорослих не зможе перешкодити хорошому відпочинку. Тусовка почалася добре. Алкоголь ллється рікою, а енергія б'є ключем, підштовхуючи на навіжені вчинки. Підігріті спиртним хлопці вирішують освіжитися і поплавати. Але позитивний настрій миттю випаровується, коли на одного підлітків у воді нападає справжнісінька акула. Його зникнення залишилося непоміченим іншими, але трагедія повторилася вже з іншою людиною – прямо на очах у друзів. Молодь не може зрозуміти, звідки в прісній водоймі може взятися океанський хижак. Але все відбувається в реальності. Напруга зростає, коли чудовисько починає планомірно вбивати кожного з них. Герої повністю втрачають здоровий глузд і замість того, щоб бігти і кликати на допомогу рятувальників, мають намір власними силами знищити кровожерного монстра і заодно зрозуміти – як в озеро потрапив цей хижак. Протистояння з чудовиськом продовжаться. На кону їх життя. ©Kino4ua Щелепи в 3D 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?