Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Метелик на колесі / Викуп

Рік:
Ор. назва:
Butterfly on a Wheel
Країна:
Велика Британія, Канада, США
Режисер:
Майк Баркер
Тривалість:
01:35:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Метелик на колесі – кримінальна драма, яка розповідає про життя подружньої пари, що зіштовхнулась з суворою реальністю. У Ніла і Еббі були ідеальні стосунки. У шлюбі вони почувались щасливими людьми. Їх почуття залишались такими ж яскравими і сильними навіть через кілька років після одруження. Ніл будує успішну кар’єру у рекламному бізнесі, а кохана Еббі займається домашнім господарством і вихованням дочки Софі, яка для них обох стала справжнім подарунком долі. Сімейство живе тихим, розміреним, комфортним життям, і ніяких змін герої не планували. Та життя вирішило все за них. За один день все змінилось кардинально. Любу донечку героїв викрав соціопат Райн. Перелякані батьки ладні піти на все, аби звільнити дитину з полону навіженого чоловіка. Та злочинець не такий простий, впоратись з ним буде складно, а будь-який необачний крок може призвести до трагедії… ©Kino4ua Метелик на колесі / Викуп 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?