Kino4ua.com
R

Геймер

Рік:
Ор. назва:
Gamer
Країна:
США
Режисер:
Марк Невелдайн, Брайан Тейлор
Тривалість:
01:35:19
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Геймер – гостросюжетна історія про людину, яка була несправедливо засуджена, але отримала шанс вийти з в’язниці і жити далі. У центрі сюжету знаходиться Джон – чоловік, який повинен до останнього дня свого життя скніти за гратами за чужий злочин. Єдиним його шансом на порятунок стає участь у віртуальній грі «Убивці». Її вигадав і створив геній на ймення Кен Кастл – заможний молодик, у якого нестача гострих відчуттів. Він, як і мільйони глядачів з усього світу, які можуть спостерігати за ходом гри у режимі онлайн, буде дивитись, як Джон, перетворившись всього лише на ігрового персонажа, боротиметься за своє життя. Головному герою доведеться вступати у двобої з супротивниками, але фізична сила і володіння бойовим мистецтвом зроблять його лідером. Та чи вдасться йому вирватись із цієї пастки, де він лише іграшка у чужих руках? ©Kino4ua Геймер 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергей
    Сергей
    20 жовтня 2020 15:24
    + 0 -
    прикольно такое себе альтернативное будущее