Kino4ua.com
HD 720p
R

Творення убивці (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Making a Murderer
Країна:
США
Режисер:
Лаура Ріккарді, Мойра Демос
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - RATTLEBOX
«Творення убивці» - це документальний телесеріал, який розкриє історію чоловіка, засудженого за тяжкий злочин, якого він не скоював. Цілих вісімнадцять років він провів в тюремній камері. І ось ця людина на волі. Першими його діями стала подача позовної заяви на дії поліції. Але все стало тільки гірше. Його визнали винним у вбивстві. А чи зробив він його? Або знову це помилка системи? Ось де ховається питання, на який в серіалі спробують дати відповідь. Автори серіалу детально вивчили матеріали цієї справи, а тепер цю інформацію вони спробують розповісти нам. ©Kino4ua Творення убивці (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?