Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Скафандр і метелик

Рік:
Ор. назва:
Le scaphandre et le papillon
Країна:
Франція, США
Режисер:
Джуліан Шнабель
Тривалість:
01:47:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Автор-Студія
Скафандр і метелик – саме таку назву отримала автобіографічна книга, яку захотів написати Жан-Домінік Бобі. Він був відомою людиною, адже працював на посаді головного редактора відомого на весь світ журналу ELLE, а також був одним із співзасновників цього видання. У його житті все було ідеально: успішна кар’єра, любляча дружина, трійко милих дітей…Здавалось, доля завжди буде йому посміхатись, але одного дня сталось те, чого ніхто не міг очікувати. У чоловіка стався інсульт. Він міг би померти одразу, але його організм виявився сильнішим. Проте рухатись Жан-Домінік не міг зовсім. Його тіло повністю паралізувало. Рухливим залишилось лише віко одного ока – лівого. У такій ситуації будь-хто міг би здатись, але не Бобі. Використовуючи найпримітивніші знаки і за допомогою асистентів він все ж узявся писати свою книгу… ©Kino4ua Скафандр і метелик 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?