Kino4ua.com
R

Наслідки

Рік:
Ор. назва:
Aftermath
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Елліотт Лестер
Тривалість:
01:34:35
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Наслідки бувають у всіх вчинків людини. Тільки іноді вони приємні, а іноді жахливі і трагічні. Віктор був простою людиною – люблячим чоловіком і батьком, порядним громадянином. Коли члени його родини сідали у літак, він навіть уявити не міг, що більше ніколи їх не побачить. То був звичайний день, але він обернувся страшною трагедією. Авіалайнер розбився. Люди загинули. Серед них були і рідні Віктора. Дізнавшись про це, чоловік спершу не міг повірити, що це реально. Йому дуже хотілось думати, що близькі запізнились, не сіли у той злощасний літак… Але реальність була іншою – він за одну мить втратив усіх, кого любив. А винним у нещасті вважають диспетчера, якого одразу ж беруть під варту. Через його неуважність у небі зіткнулись літаки, що і призвело до загибелі людей. А якщо є винний, то він має отримати покарання. Віктор збирається помститись… ©Kino4ua Наслідки 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    12 грудня 2020 20:53
    + 0 -
    Все чекав, чекав, коли ж, нарешті, стане цікаво, але фільм ПРОСТО НІЯКИЙ...