Kino4ua.com
PG-13

Людина, яка пізнала нескінченність

Рік:
Ор. назва:
The Man Who Knew Infinity
Країна:
Великобританія, США, Сінгапур, Гонконг, ОАЕ
Режисер:
Метт Браун
Тривалість:
01:48:27
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Людина, яка пізнала нескінченність – саме так можна сказати про чоловіка, життя якого описується у цій біографічній кінострічці. Срінівас Рамануджан народився у бідній індійській родині. Уже в дитинстві було зрозуміло, що у хлопчика видатні математичні здібності. Він був єдиним серед однолітків, хто замість ігор на вулиці хотів займатись наукою і доводити складні формули. Оскільки у батьків не було коштів, щоб оплатити йому вищу освіту, хлопець отримував знання із книжок, які брав у друзів-студентів. Так він знайомився з працями видатних математиків. А у 1913-му році юнак відправив до Кембриджського університету листа з проханням надрукувати формули, які у нього зібрались. І лист цей потрапив до професора Харді. Він був здивований і заінтригований, тому почав переписуватись з талановитим хлопцем. І у віці 27 років Срінівас приїжджає у Кембрідж… ©Kino4ua Людина, яка пізнала нескінченність 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    20 березня 2021 23:27
    + 0 -
    актер пресен но увы фильм нудноват. и вопрос. кто небудь знает почему больше нет украинских торентов для скачки?