Kino4ua.com
R

Нафта

Рік:
Ор. назва:
There Will Be Blood
Країна:
США
Режисер:
Пол Томас Андерсон
Тривалість:
02:38:50
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Нафта – це чорне золото, і її видобуток може зробити людину казково багатою. Саме про це завжди мріяв Денієл, центральний персонаж фільму. Наприкінці 19-го століття він поїхав до Каліфорнії, щоб шукати там золото і срібло. На той час багато хто з чоловіків займався такою роботою. Але головний герой почав здогадуватись, де знаходиться ще й нафта. Ферма Сендай стала його «золотою жилою», адже саме там було джерело нафти. Отримати право на її видобуток чоловік зміг лише обманом, але його це не хвилювало. Саме головне, що він почав працювати і дуже скоро розбагатів. Кілька десятиліть його бізнес процвітав. Денієл став заможною людиною, але абсолютно самотнім. Минуло 25 років з моменту відкриття свердловини. Герой зловживає алкоголем, відчуваючи свою непотрібність. Нові «пригоди» починаються у той момент, коли з ним у протиборство вступає місцевий проповідник… ©Kino4ua Нафта 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?