Kino4ua.com
R

Кокаїн

Рік:
Ор. назва:
Blow
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Тед Демме
Тривалість:
02:03:26
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кінострічки, великий американський наркоторговець 1970-80-х років Джордж Джанг на прізвисько «Бостонський Джордж», розповідає глядачам проникливу історію свого шляху до американської мрії. Хто як не цей культовий наркоділок, який співпрацював з Пабло Ескобаром, наркобароном Медельїнського наркокартелю, і «підсадили» США на найчистіший колумбійський кокаїн, знає, як це бути на вершині успіху і в одну мить опинитися на дні. Він довгі роки жив на повну котушку, з задоволенням відчуваючи збудження і небезпеку і обводячи навколо пальця ФБР. Але яку ціну за все це довелося заплатити Бостонському Джорджу? Захотів би він почати все з чистого аркуша?

Розповідь охоплює тридцятирічний період життя героя. Джанг починає свою розповідь з спогадів про дитинство, коли йому було 10-12 років. Він жив тоді зі своїми батьками в провінційному містечку штату Массачусетс. Гаряче улюблений батько Джорджа був чесним роботягою, який мав невеликий бізнес і працював по чотирнадцять годин на добу, а мати - домогосподаркою, яка постійно влаштовувала скандали з приводу нестачі грошей. Хлопчику особливо врізалося в пам'ять, як бізнес батька розвалився, і сім'я збідніла. Він тоді дав собі слово, що ніколи не буде жити в бідності і обов'язково поїде з цього містечка куди-небудь подалі. У 1960-х роках Джордж разом з кращим другом переїхав до Каліфорнії, маючи в кишені триста доларів на двох. Каліфорнія вразила хлопця в усіх відношеннях. Там все було по-іншому. Він зустрів вільних, незалежних людей, повних нових ідей, величезна кількість красивих дівчат, а головне, там всі курили марихуану ... ©Kino4ua Кокаїн 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?