Kino4ua.com
R

Нотр-Дам

Рік:
Ор. назва:
Notre Dame
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Валері Донзеллі
Тривалість:
01:28:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Нотр-Дам – відомий собор, поглянути на який приїжджають туристи з усього світу. А Мод Крайон, головна героїня фільму, може бачити його щодня, адже живе у тому ж місті, де пам’ятка архітектури розташована. У жінки непросте життя: доводиться самотужки виховувати двох дітей, сваритись з колишнім чоловіком, терпіти неприємного начальника і ходити на роботу, яка їй не подобається. Але є й радісні моменти, які пов’язані з захопленням жінки – архітектурою. І одного разу у неї з’являється шанс змінити своє життя кардинально саме завдяки своєму хобі. Просто героїня, сама не зрозумівши як так вийшло, виграла важливий тендер. Тепер їй потрібно відреставрувати ту саму площу, де стоїть Нотр-Дам. Зміни починаються одразу, і вони відбуваються так швидко, що Мод не встигає оговтатись. Та чи вистачить їй сміливості, щоб піти за мрією до кінця? ©Kino4ua Нотр-Дам 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?