Kino4ua.com
R

Трамбо

Рік:
Ор. назва:
Trumbo
Країна:
США
Режисер:
Джей Роуч
Тривалість:
02:04:15
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Трамбо – це відомий голлівудський сценарист, який у кінці 1940-х років опинився у так званому «Чорному списку» через свої політичні погляди. Далтона звинуватили у прихильності до комуністичних поглядів і антиамериканській діяльності. Від нього вимагали стати зрадником і роботи доноси на своїх колег по кінематографічному цеху. Головний герой відмовився це робити, а заодно і визнавати якусь свою провину. І він був не єдиним, хто опинився у списку. Було ще дев’ять прізвищ у ньому. Разом з цими людьми Трамбо отримав покарання у вигляді річного ув’язнення і заборони працювати у майбутньому у кіноіндустрії. Звісно, це вплинуло на життя і кар’єру чоловіка. Він втратив довіру людей, але це не означало, що він погодився вийти зі світу кіно. Коли він вийшов з тюрми, то продовжив займатись улюбленою справою – писати сценарії для фільмів, але не під своїм іменем. ©Kino4ua Трамбо 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?